vineri, 10 septembrie 2010

Prezenta ascunsa a dragosteii Divine

In zare rasuna un cutremur de pamant infiorator, dar Domnul nu e in el. Un vant puternic strabate peste crestele inalte ale muntilor, dar Domnul nu e in acel vant. Dinspre mare, o furtuna inunda intregul tarm, dar Domnul nu e in furtuna.
Ca si in leganarea lina a frunzei in aer, un susur bland si subtire sopteste:" Te iubesc, cu o iubire vesnica."E fosnetul prezentei Atoputernicului Dumnzeu!
Oamenii il cauta pe Dumnezeu in lucruri mari, dar nu multi se opresc in drumul lor sa observe frumusetea ascunsa a prezentei Lui in lucrurile marunte. Dumnezeu foloseste lucrurile neinsemnate ale lumii, ca prin acestea Sa-si dovedeasca puterea in slabiciune.
Dumnezeu este atat de aproroape! El e in imbratisarea de incurajare, in sarutul plin de afectiune a unei mame pentru fiul ei, este in bataia usoara pe umarul fratelui descurajat, in rasaritul si apusul de soare, e in petecul de cer albastru, in surasul gingas al unui copilas, in cantec si culoare. El e in ultima licarire de speranta, in mana de ajutor si in adierea lina a vantului de primavara!
Dumnezeu este dragoste! Chipul Lui Dumnezeu se oglindeste in dragoste!
Dumnezeu nu a fost vazut, dar daca El ramane in noi,chipul Lui se oglindeste in fiinta noastra, pentru ca dragostea Lui a ajuns dezavarsita si ne-am transformat dupa chipul Sau si asta datorita Duhului Sau.(1Ioan 4:16)
Dragostea este de la Dumnezeu si orcine iubeste este din Dumnezeu, are natura dragostei Lui in el si-L cunoaste, si orice este nascut din Dumnezeu biruieste lumea, iar biruinta o da credinta noastra in El. (1Ioan 4:19)
Si dragostea Lui nu sta in faptul ca noi il iubim, ci ca El ne-a iubit intai, si s-a dat pe Sine ca noi sa traim prin harul Sau. Noi Il iubim pe Dumnezeu pazind poruncile Lui!
Dragostea Lui acopera toate lucrurile!

3 comentarii:

  1. FOARTE INCURAJATOR :) God Bless You sis :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere